Het Monteren En Demonteren Van Trappentorens  thumbnail

Het Monteren En Demonteren Van Trappentorens

Published Feb 16, 22
6 min read

Gespecialiseerd in stellingbouw en steigerbouw

DEVAN STEIGERBOUW en stellingbouw is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het plaatsen van allerhande steigers. Gaande van eenvoudige gevelsteigers voor een renovatie, over daksteigers voor gevelbekleding, tot ingewikkelde constructies rond een schoorsteen. DEVAN STEIGERBOUW richt zich vooral op kleine en middelgrote steigers. Gaande van een gevel van 40m² tot kleine appartementsblokken tot 2000 m². Kleine podia en toepassingen voor allerlei evenementen behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Stellingverhuur Voor Bedrijven En Particulieren

Devan Steigerbouw & stellingbouw  stellingbouw

Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud. Klik op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring! Meer informatie Zoek en vergelijk hier snel en eenvoudig meerdere bedijven. Ontvang aan de hand van eenvoudige stappen vrijblijvend offertes van bij jou in de regio.

be zijn voornamelijk gericht op het monteren en demonteren van gevelsteigers, trappentorens, dakrandbeveiliging, rolsteigers en dak- en schoorsteensteigers voor zowel als particulieren. www. bouwenverbouw.nl Niet de juiste bedrijf gevonden? Wanneer u niet het juiste bedrijf heeft gevonden, kunt u bijvoorbeeld uw zoekgebied uitbreiden. Zo vindt u bijvoorbeeld die buiten uw regio gevestigd zijn, maar werkzaam zijn bij u in de woonplaats door dit aan te vinken.

nl Wallcare is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van gevelrenovatie. Van het reinigen van de gevel tot voeg- en metselwerkherstel, spouwmuurverankering, vochtwering en het verzorgen van steigervoorzieningen. ais- (stellingbouw antwerpen). be Over AIS . Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, zijn we echte specialisten in stellingbouw. Iedereen, van doe-het-zelvers tot aannemers in bouw en industrie, kan bij ons terecht voor de montage of huur van steigermateriaal.

nl van der Panne is een dienstverlenend bedrijf. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers een veilige werkplek die wij op een veilige manier monteren en demonteren. Wij bieden onze opdrachtgevers in het gehele project een totaalbeleving. Wij baseren onze dienstverlening op onze kernwaarden: SOLIDE - 360- BETER. broekesteigerbouw. nl Broeke B - Stellingbouw Brugge.V.

Deze dus gezocht voor 2 puntgevels(zijkant) te schilderen + aftimmeren van dakoversteek. De meest voor de hand liggende (Eurorent& Boels) reeds gecontacteerd, maar eerder op zoek naar firma die in steigerbouw gespecialiseerd is.

het dak van mijn woning in brasschaat dient te worden vervangen en de dakwerker dient een stelling rondom mijn woning te hebben. Ik schat de totale omtrek om +/- 550 M2. Kan U mij een offerte laten geworden Beste, om de inkom van ons huis te behangen en schilderen hebben wij een stelling nodig.

Stellingbouw Antwerpen

Dit zijn dus muren van ongeveer 5m hoog en loopt nog door langs het dak. Om de zijde van de trap te kunnen doen zal de stelling deels op de houten trap moeten staan. Beste Graag een offerte voor stutten Voor predallen Langdurige verhuur (3-4 maanden) Oppervlakte project 500vierkante meter Ik heb het legplan en stabiliteitstudie voor handen.

Groeten Wim Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een stelling voor één week boven een bestaande veranda met dak in glas (Stellingbouw Brugge). er dient een overspanning van 9 meter te gebeuren. Kan dit via jullie en zo ja tegen welke prijs? Mvg Wim Dessel Voorzijde gebouw 8 m x 6 m hoog en 90graden bocht naar rechts een zijgevel van 8 m x 8 m hoog Periode 8 november voor 4 weken min.

Mijn broer is een zelfstandige dakwerker en komt zaterdag ons dak doen onverwachts. Daardoor zijn we op zoek. onze voorgevel is 7m breedte en 6m hoogte. wat zou de prijs zijn? Graag had ik een offerte ontvangen voor een muurstelling 9 x 4 voor huur van 3 dagen. voor een binnenarea ben ik op zoek naar steiger met platte poten en hoog genoeg.

Maar steigerbouw wordt ook ingezet voor het bouwen van tijdelijke perron op treinstation. Kosten Alu Ramen En Deuren In 2022 - Ook... Published Jan 10, 22 7 min read De rolsteiger kan langs de gevelwand worden geschoven zodat de steiger niet rondom gebouwd hoeft te worden. Wat Kosten Alu En Pvc...

Published Jan 06, 22 6 min read En als u hulp nodig hebt bij deze berekening, . Het enige wat u hoeft te doen, is elk element af te... Published Jan 05, 22 3 min read Dat wil zeggen, onderaan een breedte voor de voetgangers van minimaal één meter breed, een vast platform op 2.

Welkom bij A.I.S. Steigerbouw in Herentals, uw specialist in verhuur van steigers. Iedereen, van doe-het-zelvers tot aannemers in bouw en industrie, kan bij ons terecht voor de huur van steigermateriaal. Ons steigermateriaal is van het type allround, welk snel en makkelijk te monteren is. Bestelde materialen kunnen door u afgehaald worden of door ons worden geleverd, met of zonder montage.

Verhuur Van Stellingen

Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen: Gevelsteigers, Metsersteigers, Trappentorens, Dakrandbeveiliging, Dak- en schoorsteensteigers, Ondersteuningen, Tijdelijke scheidingswand,… Op onze website vindt u onze voordelige tarieven. Onze service en technische kennis zijn inbegrepen. Heeft u vragen of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

De of van Optimas Group helpen je op een veilige manier in de hoogte te werken. Onze steigers zijn geschikt voor zowel en de opbouwmogelijkheden zijn eindeloos., , overkragend voor balkon of rond een standvenster of toren, Optimas Group levert de nodige zodat u uw werkzaamheden kan uitvoeren.

Wij zijn een verhuurbedrijf met de nodige ervaring inzake de plaatsing van steigers voor industriële en residentiële doeleinden, alsook voor particulieren. Wij werken in heel België, en in de naburige landen. We werken voornamelijk met hoogkwaliteitsmateriaal van Layher, en zijn fier op onze uitgebreide portfolio van afgewerkte projecten, in samenwerking met enkele van de meest toonaangevende bedrijven uit de bouwsector in België.

Aubelcom, uw specialist in de verhuur en installatie van stellingen in Brussel Dient u als particulieren of bedrijf gevelwerken uit te voeren? Aubelcom is de ideale partner voor al uw projecten in de omgeving van Brussel en omgeving. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verhuren van stellingen werkt in Vorst en Ukkel, maar ook in Tervuren, Beersel, Waterloo en Dilbeek.

Wij zijn uw specialisten in het monteren en demonteren van stellingen en we zijn snel ter plaatse op uw werf. Verven, gevels reinigen, herstellingen … Dankzij onze 20 jaar ervaring garanderen wij een feilloze installatie, aangepast aan elk project. Niet alle bouwondernemers hebben altijd stellingen tot hun beschikking. Op ons een beroep doen is een snelle en betrouwbare oplossing in deze gevallen.

Verhuur Van Stellingen

We maken er een erezaak van om stevige structuren te voorzien tegen voordelige prijzen. We letten op uw behoeften en we staan tot uw dienst van maandag tot en met vrijdag van 8. 00 tot 17. 00 uur. Vertrouw op ons team voor al uw werken. Heeft u vragen of wenst u een gratis offerte? Wacht niet langer en neem telefonisch contact op met ons team op 02 344 63 77.

Verhuur van steigers: neem contact op met Benaets Jérémy in Ombret, bij Amay, en in de hele regio: Hoei, Namen, Waremme, Luik, Aywaille, enz.

Particuliere markt, doe het zelf sector, organisators van evenementen, sport en media organisaties.

Algemene Steiger Verhuur specialiseert zich in het leveren en opstellen van steigers. Onze focus stelt ons in staat om de vaste kosten laag te houden en dus ook een betere prijs te kunnen bieden aan onze klanten. Dit alles zonder te moeten inboeten op onze service. Daar uw en onze veiligheid bij ons in het middelpunt staan, maken wij enkel gebruik van gekeurd materiaal.

Devan Steigerbouw is gespecialiseerd in Stellingbouw en steigerbouw

Latest Posts

Kosten Bouwen Huis 2022

Published Jan 23, 23
5 min read

Bouwmateriaal Zierikzee

Published Jan 21, 23
10 min read

Mulder Bouwmateriaal

Published Jan 18, 23
10 min read